Marrit van Luxemburg

Over Creatief Met Marrit

net even anders

Missie

Ik geloof dat kunst en creativiteit mensen blij maken.  

Mensen ontspannen namelijk als ze mogen proeven aan hun eigen creativiteit, en ook als ze genieten van de kunstzinnigheid van anderen! Je herkent dat vast!

Bij Creatief Met Marrit geef ik je die gelegenheid!

Je mag komen ontspannen tijdens de creatieve vakanties, workshops en projecten die ik aanbied.


Je kunt bij mij terecht voor creatieve vakanties, workshops en projecten. die net even anders zijn dan meestal!


Net even anders

Als beeldmaker maak en bedenk ik graag mixed media art. Hierbij gebruik ik verschillende materialen. Van verf en garen tot aan papiersnippers en kralen. Ik creëer vaak ‘net even anders’ dan wat gewoon is.

Dit voer ik eigenlijk door in alles. Je zult het zeker merken als je mee bent op een creatieve vakantie, deelneemt aan een workshop of geniet van een kunstproject - het is net even anders dan meestal!

Marrit van Luxemburg

'Ik ben elke keer weer super blij als ik merk dat mensen een ontspannen en fijne tijd gehad hebben!'

Marrit van Luxemburg

eigenaar Creatief Met Marrit

Hiervoor kun je bij mij terecht:

creatieve vakantie marike

Creatieve vakanties

workshop mixed media floor

Creatieve workshops

driedaagse boom

Mixed media projecten

Wat anderen zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Boost voor mijn zelfvertrouwen
Ik heb enorm genoten tijdens de creatieve vakantie . Het was een boost voor mijn zelfvertrouwen!
thema creatieve vakantie liefde lia
Ms. Nameless
Add Your Stars
Prachtig adventsproject

Het was een prachtig Adventsproject! Het was erg leuk om te doen en bovenal lukte het mij, ondanks mijn geringe ervaring op dit gebied! Natuurlijk doe ik een volgende keer weer me

adventsproject
Ms. Nameless
Add Your Stars
Geïnspireerd
Marrit heeft een heleboel te bieden, voor zowel de beginnende als de ervaren creatieveling, of zelfs voor wie zichzelf niet zomaar creatieveling zou noemen! Of het nu met verf of met kralen of stof is of een bijzondere borduursteek. Met eenvoudige opdrachten weet ze iedereen stapsgewijs altijd naar een mooi werkstuk te leiden! En je ontdekt altijd weer iets nieuws!
geïnspireerd
Ms. Nameless
Add Your Stars