alleen mee op vakantie
Ontspanning
Marrit van Luxemburg
Ontspanning
04/09/2024
1 min
0

Alleen mee op vakantie

04/09/2024
1 min
0
Je kunt om allerlei redenen alleen mee op vakantie gaan. Bijvoorbeeld omdat jij andere dingen leuk vindt dan je partner, of omdat je geen partner (meer)hebt of omdat je óp ben en moet bijtanken of… Zo kan ik verder gaan.

Op de creatieve vakanties die ik organiseer, zijn er best veel mensen die in hun eentje komen. Want het leent zich er uitstekend voor!

alleen mee op vakantie dat kan uitstekend

Andere creatievelingen ontmoeten

Op de creatieve vakanties maak je gemakkelijk contact met de andere vakantiegangers. Bij de creatieve vakanties in Duitsland zijn de groepen ook echt klein > er zijn 3 tot 7 deelnemers. En als creatievelingen heb je natuurlijk genoeg om over te praten en over uit te wisselen! De creatieve vakantie in Nederland bestaat uit een iets groter aantal deelnemers, namelijk 8 tot 15. Heel leuk ook om samen met een vriendin bij aan te sluiten!

Tijd voor jezelf

De opdrachten en workshops brengen interactie op gang, maar geven ook stof tot nadenken. Je investeert echt in jezelf. Tussen de creatieve en kunstige activiteiten in is er voldoende tijd voor ontspanning. Dit kan gezellig kletsen met de anderen zijn of een spelletje doen, maar jezelf even terug trekken door een ommetje te maken of in een boek te duiken is absoluut ook mogelijk!

Spannend

Natuurlijk kan het toch nog spannend zijn om alleen mee op vakantie te gaan. Zelfs al is het met een groepje waarbij aansluiting makkelijk te vinden is. Die spanning kan ik niet helemaal wegnemen. het is ook niet heel erg natuurlijk. Vaak is de praktijk ook dat die spanning wegebt vlak na aankomst op de locatie. Toch nog onrustig er van? Als je het fijn vindt, kun je het me vooraf even melden.  Dan weet ik van je zenuwen en kan ik daar op inspelen!

alleen op vakantie

Reacties
Categorieën